Aflați părerile despre oalele de cupru
Oricine iubește gătitul știe că nu există nimic mai important în bucătărie decât un instrument de înaltă calitate cu care poți pregăti mâncăruri fantastice.
De aceea, se bucură de o popularitate neîntreruptă de câteva decenii oale de cupru. Apar în fiecare bucătărie profesională, în fiecare film culinar și în toate fotografiile care fac reclamă la cele mai bune restaurante de clasă mondială.
De ce specialiștii iubesc oalele de cupru?
Fiecare bucătar al unui restaurant bun știe că cuprul este un material unic și foarte eficient atunci când vine vorba de conducerea căldurii. Chiar și după ce scoate mâncarea, își menține temperatura pentru un timp relativ lung. Și aceasta este una dintre proprietățile pentru care consumatorii conștienți iubesc cuprul! A doua problemă importantă și rar discutată este distribuția uniformă a căldurii. Aceasta înseamnă că alimentele procesate sunt încălzite la același nivel pe toate părțile.
Prin urmare, este un material fantastic și un dirijor excelent. Dar oalele de cupru au mult mai multe de oferit iubiților lor. Deci haideți să le aruncăm o privire mai atentă! Elementul cheie este controlul complet al temperaturii pe aragaz. Maeștrii bucătari știu bine acest lucru, motiv pentru care folosesc oale de cupru de cea mai bună calitate.
Uită de lipirea alimentelor!
Produsele din alte materiale sunt greu de îmblânzit, deci sunt greu de manevrat. Mai mult, atunci când gătește într-un mod specializat, de multe ori crește sau scade gazul. Și nu este cazul tuturor materialelor. Această caracteristică importantă, printre altele, înseamnă că nimic nu se poate lipi de tigaia de cupru. Uniformitatea și distribuția căldurii vor asigura că mâncarea nu se lipește deloc.
Inutil să spun că practic nu folosește grăsime. Acesta este un alt aspect pozitiv al folosirii vaselor de gătit din cupru. Dacă prăjiți ceva și în ciuda uleiului din tigaie, mâncarea se arde sau se lipește. Acesta este un lucru natural cu fluctuații de temperatură. Schimbarea ei este cea care provoacă astfel de efecte neplăcute….
Scriu despre lux, dar toți cei care cumpără un produs de prestigiu se gândesc măcar puțin la economisire. Ghivecele din cupru durează generații și nu trebuie să scriu despre asta. Dar cât de importantă este economia de energie pe care o au aceste produse. Cuprul este unul dintre cele mai eficiente metale din punct de vedere energetic, așa că vă rugăm să acordați atenție acestor caracteristici foarte importante.
Oalele de cupru nu au miros sau substante care ar putea reactiona in vreun fel cu diverse tipuri de sosuri si carne.
Astfel, indiferent ce fel de mâncare decideți să gătiți, nu trebuie să vă faceți griji pentru gustul acestuia. Se spune că oalele de cupru sunt destinate doar profesioniștilor. Acest lucru este complet neadevărat. E ca și cum ai spune că tocurile înalte ale lui Laboutin au fost concepute doar pentru modele.
Oale de cupru – doar opinii pozitive!
Cuiva îi place să gătească, apreciază luxul și confortul gătitului fără arsuri și mirosuri neplăcute, oale de cupru va fi un cadou incredibil de important pentru el. Chiar dacă nu sunteți un maestru al bucătăriei, merită să vă echipați bucătăria cu un set care vă va permite să vă duceți abilitățile culinare la un nivel complet diferit, mai înalt. Cu cât instrumentele pe care le folosim atunci când desfășurăm o anumită activitate sunt mai bune, cu atât impactul este mai bun asupra rezultatului final, adică în acest caz – vasul.
Acesta este luxul oferit de marca Ruffoni, care de generații realizează manual oale minunate și exclusive de cupru. Putem vedea oferta acestei manufacturi extraordinare in magazin Produse de lux. Ne-am cunoscut acum mulți ani la un târg. Și când am văzut aceste lucrări de artă culinară – am zis că asta e iubito! Desigur, majoritatea oalelor sunt asemănătoare între ele, dar nu Ruffoni…
Chiar dacă nu gătești, vor mirosi a Chanel! Este suficient să stea în sufragerie sau bucătărie, se vor potrivi perfect într-un stil magistral. Aceasta este o convenție încălcată care este împrumutată din epocile trecute. Îmi aduce aminte de vremurile bune când felurile de mâncare erau pregătite în ustensile metalice adevărate, ehhh.
Voi menționa că majoritatea dintre ele ”ciocănit” oalele sunt vase fabricate la mașină. Acest lucru este realizat de roboți și are puțin de-a face cu munca manuală. Marginile trebuie să fie puțin neuniforme și ondulate, deoarece aceasta este opera unui meșter. Este uimitor cum oamenii se îndrăgostesc de astfel de trucuri. Prețul este cu siguranță determinantul principal aici, așa că consumatorii sunt păcăliți de ei înșiși…
Bine, Ruffoni și-a încântat fanii de ani de zile și nu este nevoie să spunem prea multe aici. Pentru mine, cea mai mare descoperire pe care o poate fi o oală SEXY este designul capacelor. Nicăieri altundeva nu am văzut figuri de legume făcute în acest fel, ornand părțile superioare ale vaselor de cupru. Aceasta este o nebunie totală și știu că clienții noștri iubesc în special modelele cu astfel de accesorii.
După părerea mea, arată puțin italian ceramică design decorativ care a fost admirat în întreaga lume de secole. este, fără îndoială, cel mai fierbinte loc din lume, unde se câștigă prestigiu real.
Dacă aveți aspirații culinare mari și sunteți blogger culinar, vă recomandăm să cumpărați oale de cupru. Nu fără motiv toți cei mai buni bucătari din lume aleg oale de cupru și nu, de exemplu, cele din teflon. Acestea din urmă, în ciuda unei campanii media grozave, sunt de calitate medie bună și se uzează vizibil în timp, ceea ce afectează semnificativ calitatea preparatelor preparate.
Ușurință în curățarea vaselor de cupru
De asemenea, întreținerea oalelor de cupru nu este solicitantă (ceea ce este cazul oalelor de teflon, care trebuie spălate și șters într-un mod special pentru a evita abraziunea excesivă a teflonului).
Oalele de cupru, in schimb, se caracterizeaza printr-o mare durabilitate si rezistenta, datorita carora preparatele pe care le gatesti vor fi la fel de bune chiar si dupa 20 de ani de utilizare a acestui tip de oale. Dacă nu deveniți un bucătar remarcabil între timp, atunci, desigur, calitatea preparatelor va crește semnificativ.
Spre deosebire de toate celelalte tipuri, vasele de cupru nu se vor uza sau nu vor fi deteriorate.
Oalele de cupru și opiniile lor pozitive sunt doar avantaje
Una dintre cele mai importante caracteristici ale produselor premium și super premium este longevitatea. Producătorii și-au dat seama de acest lucru, motiv pentru care folosesc în principal materiale de înaltă calitate. În cele din urmă, oferă o mare bucurie de utilizare și servesc pentru generații.
Dacă nu vezi asta, cauți calitatea degeaba. Garanția unui produs bun costă bani, dar aici economiile sunt de scurtă durată. Niciun producător care se respectă nu va produce o oală de cupru la costuri reduse. Personal, recomand preponderent produse handmade, așa că prețul este factorul determinant aici. Și va fi un produs? din Portugalia, Italia și Germania. Toată lumea numără astăzi costurile și trebuie să depună mult efort în producție.
Clienții mei cumpără bucăți unice de ustensile de gătit din cupru și apoi aleg încet alte piese. Deși există și cei care cumpără seturi întregi deodată. Nu e nicio grabă, așa că dacă vrei să vezi ce pot face oalele de lux din cupru, putem trimite unul dintre ele pentru testare! Nici o problemă:)
Îmi place mâncarea bună, dar nu înot în ulei. Deci știi despre ce vorbesc, nu cred că sunt singur pe acest subiect. Cuprul este cupru și nimic nu va schimba asta.
Ok, dacă vrei să încerci vase de cupru, scrie – michal@luxuryproducts.pl
Lasa un comentariu